Antena 3 CNN Show Tabloid Locuința lui Tzancă Uraganul, prădată de hoți! ”Cine mă ajută să îi descopăr va primi 10.000 de euro!”

Locuința lui Tzancă Uraganul, prădată de hoți! ”Cine mă ajută să îi descopăr va primi 10.000 de euro!”

Tzancă Uraganul a anunțat, printr-un live pe Facebook, că patru persoane au intrat în locuința lui din Pipera, de unde au furat mai multe bunuri. Manelistul oferă 10.000 de euro recompensă oricui îl va ajuta să îi prindă pe hoți.

Locuința lui Tzancă Uraganul, prădată de hoți! ”Cine mă ajută să îi descopăr va primi 10.000 de euro!”
Sursa foto: Tzanca Uraganul / Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2022   •   09:31

”Sunt foarte agitat din cauza unor oameni care din sărăcie, și de foame, sunt în stare oricui să îi dea în cap, să tâlhărească, și ajung la astfel de gesturi.  

Băi hoților, care ați spart casa asta de la Pipera, vreau să vă spun că sunteți niște hoți foarte proști. Pentru că nu ați găsit nici banii la care vă așteptați, pentru că eu toți banii pe care îi am, în țin în telefonul ăsta de pe care vorbesc. Îi am pe card.  

Ați venit ca niște proști pe câmp, v-ați mai și murdărit! 

Ați crezul că vă îmbogățiți în seara asta, dar mai mult ați făcut deranj. Vă garantez că nu o să scăpați! O să plătiți cu zilele voastre! Ați luat ceva, dar pentru mine nu contează. Chiar nu mă interesează! Dar pentru gestul ăsta al vostru, o să plătiți!”, a transmis manelistul pe Facebook.

”Cine mă ajută să descopăr hoții va primi 10.000 de euro recompensă. Țin să anunț că au fost patru persoane”, a postat Tzancă Uraganul ulterior pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganul
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close