Antena 3 CNN Show Tabloid Ultimul interviu al Denisei Manelista. Declarații sfâșietoare ale artistei

Ultimul interviu al Denisei Manelista. Declarații sfâșietoare ale artistei

Ultimul interviu al Denisei Manelista. Declarații sfâșietoare ale artistei
24 Iul 2017   •   08:15

Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare. Deși toată lumea se aștepta la o minune, corpul artistei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Deși trupul neînsuflețit va fi depus în capela cimitirului Belu, înmormântarea va avea loc în orașul ei natal.

În ultimul său interviu, cântăreața spunea că analizele ies din ce în ce mai bine și că își va reveni, însă nu a fost să fie așa.

„Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. Minodoranu plânge, că mă faci să plâng. Tocmai de asta nu am vrut să apar la tv cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete”, a spus Denisa Manelista în cadrul emisiunii „Acces Direct”, potrivit Libertatea.

Întrebată fiind ce se vede făcând peste zece ani, cântăreața de manele era foarte sigură: ”Eu sper să fac tot muzică. Facultatea o fac pentru că mi-am dorit să am studii superioare, dar nu cred că o ajung să profesez vreodată. Nu îmi doresc să renunţ la muzică. În copilărie visam să devin cântăreaţă, dar şi avocată. Şi Dumnezeu mi-a dat ceea ce mi-am dorit! Când ne întreba învăţătoarea ce vrem să ne facem când vom creşte, eu îi spuneam că vreau să fiu avocată, dar gândul meu era tot la muzică. Şi acum le fac pe amândouă. Cânt şi studiez Dreptul” spunea Denisa.

×
Subiecte în articol: denisa manelista interviu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close