Antena 3 CNN Show Tabloid Un tânăr care susține că o iubește pe Andra a făcut un gest incredibil. Cum a reacționat Măruță

Un tânăr care susține că o iubește pe Andra a făcut un gest incredibil. Cum a reacționat Măruță

Un tânăr care susține că o iubește pe Andra a făcut un gest incredibil. Cum a reacționat Măruță
07 Sep 2016   •   10:12

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Are milioane de fani și este extrem de apreciată, mai ales de tineri. Cel mai înfocat fan al acesteia este un tânăr din Timișoara, scrie libertatea.ro.

Florin este un  tânăr  care o apreciază atât de mult pe îndrăgita solistă încât, după ce a fost într-o excursie în Alba Iulia,  a scris pe o mare coală de hartie mesajul “Te iubesc, Andra!” și a colindat tot orașul cu afișul în brațe.

Băiatul a realizat astfel o serie de fotografii pe care le-a postat pe adresa lui de socializare, în dorința de a le arăta tuturor că este cel mai înfocat admirator al Andrei.

Cătălin Măruță a reacționat imediat. Prezentatorul tv este hotărât să îl ajute pe Florin să își îndeplinească visul, acela de a se întâlni cu Andra. „Hopa! Florin nu se lasă! Îmi reamintește că și el o iubește pe Andra și că visul lui e să o întalnească pe 15 septembrie la Sibiu! Ieri s-a plimbat prin tot orașul Alba Iulia cu mesajul din poza! Fiecare like la poza lui Florin din concurs e un pas spre un vis devenit realitate”, a scris Cătălin Măruță pe contul de socializare.

×
Subiecte în articol: Andra Cătălin Măruță
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close