Antena 3 CNN Show Tabloid Veste năucitoare pentru Alina Vidican. De ce nu va rămâne Cristi Borcea alături de ea

Veste năucitoare pentru Alina Vidican. De ce nu va rămâne Cristi Borcea alături de ea

Veste năucitoare pentru Alina Vidican. De ce nu va rămâne Cristi Borcea alături de ea
18 Ian 2016   •   10:44

Carmen Harra i-a prezist astăzi viitorul lui Cristian Borcea pe acest an. Surprinzător, aceasta a negat o relaţie definitivă atât cu Alina Vidican, cât şi cu Valentina Pelinel.

Fostul acţionar al echipei Dinamo va avea parte de un an greu. Carmen Harra, conform analizelor numerologice, a afirmat că singura soţie cu care ar fi avut o relaţie cu adevărat apropiată.

"Va fi un an de luptă pentru Cristi. Un an zgomotos, furtunos. Va trebui să aştepte până în 2017 ca lucrurile să se îmbunătăţească în viaţa lui. Trebuie să fie la deciziile pe care le ia pentru că pot fi destul de dramatice. Toată situaţia sa creeat ca să certifice că el va intra în acest an care este dificil pentru el. Nu-i recomand nicio intervenţie medicală majoră pentru că s-ar putea să nu iasă aşa cum îşi doreşte. Îi recomand să aştepte, să stea liniştit cu gândul spre 2017, dar anul ăsta nu-l avantajează.  Am făcut nişte paralele între el şi cele trei femei din viaţa lui Cristi. Singura relaţie a fost şi va rămâne cu prima ei soţie, Mihaela. Relaţia cu Valentina nu este una compatibilă. Sunt şanse să divorţeze în acest an.  Din punct de vedere numerologic, ei nu se complementează. Ei de fapt nu se înţeleg. Lucrurile trebuie privită cu profunzime. Uită-te la relaţia lui cu Alina. Eu am anticipat că relaţia cu Alina nu putea să meargă prea departe. Deşi se credea că este o mare iubire, în timp se va dovedi că numerologia nu greşeşte. Nu sunt compatibili, pot avea 100 de copii, degeaba, pentru că nu rezistă timpului", a mărturisit Carmen Harra astăzi la Antena Stars.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close