Antena 3 CNN Show Tabloid Alexandru Arșinel, veste proastă la final de an

Alexandru Arșinel, veste proastă la final de an

Alexandru Arșinel, veste proastă la final de an
20 Dec 2016   •   19:25

Alexandru Arșinel va avea masa plină de Crăciun, dar nu se va atinge totuși de preparatele mai grele, din porc, decât cât să le simtă gustul. Pe masă va avea însă preparate convenite cu medicul curant, scrie Libertatea.

Alexandru Arșinel a avut de tras și în acest an, din cauza problemelor de sănătate. Actorul s-a operat de mai multe ori la coloană și a avut nevoie de recuperare.

În plus, acesta a fost supus, în urmă cu câțiva ani, și unui transplant de rinichi, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă de sănătatea sa. Pe care a cam neglijat-o, după cum el însuși mărturisește, dat fiind faptul că, uneori, a trecut peste regimul pe care trebuie să-l țină.

Cum sărbătorile bat la ușă, Arșinel știe deja, în principiu, cam ce va avea pe masa de Crăciun. Și e bucuros că și de data aceasta, va avea, la cabana sa din Sinaia, toată familia aproape, chiar dacă soția sa se confruntă și ea cu anumite probleme de sănătate.

 ”E o preocupare plăcută să gătim, pentru sărbători. Dacă nu ne ies anumite rețete, ne mai consultăm și pe telefon, cu prietenii. O să mănânc tot ce e gras, dar important este să nu exagerez. Dar o pălincă tot beau, iar o bucățică de slănină tot mâncăm'', a spus maestrul.

Mai mult, pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close