Antena 3 Show Tabloid Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)

Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)

20 Apr 2010   •   22:10
Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)


Miliardarul Viorel Cataramă este chemat la tribunal de fosta iubită. Adela Surugiu cere custodia băiatului lor de 9 ani şi o pensie de întreţinere pe măsura averii politicianului.

El este unul dintre cei mai bogaţi români. Ea, un fost manechin. Viorel Cataramă şi Adela Surugiu s-au iubit 17 ani. În urmă cu nouă ani, au devenit părinţii unui băieţel, Tudor Ştefan, iar Cataramă i-a dat numele lui. Acum, la două luni de când cei doi s-au despărţit, femeia cere ca juniorul să treacă în grija ei.

"De la naşterea minorului şi până la despărţirea în fapt, m-am ocupat de creşterea şi educarea minorului, deoarece locul de muncă mi-a permis un program flexibil. (...) Viorel Cataramă, fiind un cunoscut om de afaceri şi politician, a acordat şi acordă puţin timp creşterii şi supravegherii minorului", susţine Adela Surugiu.

Viorel Cataramă îşi contrazice fosta iubită.

"Întrucât timpul alocat creşterii era uneori puţin, am angajat o bonă care s-a ocupat de creşterea minorului. Ea a fost şi este cea care s-a ocupat îndeaproape de creşterea lui", susţine Cataramă.

Adela Surugiu vorbeşte şi despre motivele despărţirii de cunoscutul miliardar.


"Despărţirea s-a datorat atitudinii pârâtului, care de multe ori m-a agresat verbal în faţa minorului.
(...) deşi am stabilit ca minorul să locuiască cu mine, acest lucru nu s-a realizat în totalitate întrucât Viorel Cataramă nu respectă înţelegerea, luând chiar copilul la reşedinţa sa, fără acordul meu şi restricţionându-mi accesul la copil (...)", spune aceasta.

Dacă instanţa va decide ca moştenitorul lui Cataramă să rămână în custodia mamei, politicianul i-ar putea plăti o pensie de întreţinere record. Are şi de unde. Cataramă ocupă locul 36 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 180 de milioane de euro.Observator


×
Subiecte în articol: Viorel Catarama copil custodie tribunal

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close