Antena 3 CNN Show Tabloid Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)

Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)

Viorel Cataramă şi fosta sa iubită se luptă pentru custodia copilului (VIDEO)
20 Apr 2010   •   22:10


Miliardarul Viorel Cataramă este chemat la tribunal de fosta iubită. Adela Surugiu cere custodia băiatului lor de 9 ani şi o pensie de întreţinere pe măsura averii politicianului.

El este unul dintre cei mai bogaţi români. Ea, un fost manechin. Viorel Cataramă şi Adela Surugiu s-au iubit 17 ani. În urmă cu nouă ani, au devenit părinţii unui băieţel, Tudor Ştefan, iar Cataramă i-a dat numele lui. Acum, la două luni de când cei doi s-au despărţit, femeia cere ca juniorul să treacă în grija ei.

"De la naşterea minorului şi până la despărţirea în fapt, m-am ocupat de creşterea şi educarea minorului, deoarece locul de muncă mi-a permis un program flexibil. (...) Viorel Cataramă, fiind un cunoscut om de afaceri şi politician, a acordat şi acordă puţin timp creşterii şi supravegherii minorului", susţine Adela Surugiu.

Viorel Cataramă îşi contrazice fosta iubită.

"Întrucât timpul alocat creşterii era uneori puţin, am angajat o bonă care s-a ocupat de creşterea minorului. Ea a fost şi este cea care s-a ocupat îndeaproape de creşterea lui", susţine Cataramă.

Adela Surugiu vorbeşte şi despre motivele despărţirii de cunoscutul miliardar.


"Despărţirea s-a datorat atitudinii pârâtului, care de multe ori m-a agresat verbal în faţa minorului.
(...) deşi am stabilit ca minorul să locuiască cu mine, acest lucru nu s-a realizat în totalitate întrucât Viorel Cataramă nu respectă înţelegerea, luând chiar copilul la reşedinţa sa, fără acordul meu şi restricţionându-mi accesul la copil (...)", spune aceasta.

Dacă instanţa va decide ca moştenitorul lui Cataramă să rămână în custodia mamei, politicianul i-ar putea plăti o pensie de întreţinere record. Are şi de unde. Cataramă ocupă locul 36 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 180 de milioane de euro.



Observator


×
Subiecte în articol: Viorel Catarama copil custodie tribunal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close