Antena 3 CNN Show Tânăra care a detronat-o pe Gisele Bundchen în topul Forbes

Tânăra care a detronat-o pe Gisele Bundchen în topul Forbes

Tânăra care a detronat-o pe Gisele Bundchen în topul Forbes
Sursa foto: Foto: Gisele Bundchen/ Facebook
22 Noi 2017   •   21:45

După 15 ani de supremaţie, Gisele Bundchen nu mai este cel mai bine plătit model al lumii. O tânără de 22 de ani a detronat-o în top Forbes. 
Kendall Jenner a câştigat anul acesta 22 de milioane de dolari. E drept, Bundchen a renunţat anul trecut la cariera în modelling, iar Jenner, cunoscută şi din reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians" este în plină ascensiune.

Jenner şi-a dublat veniturile faţă de anul trecut, după ce a defilat pentru Alexander Wang, Fendi, Chanel, Marc Jacobs şi a fost imaginea unor campanii Estee Lauder şi Adidas.

Potrivit news.ro, deşi s-a retras de pe podium, Bundchen a câştigat anul acesta 17,5 milioane de dolari din reclame şi shooting-uri pentru reviste de top. Top-modelul brazilian a pozat pentru Vogue şi a fost parte din campanii ale companiei Arezzo.

Chrissy Teigen apare pentru prima dată în clasament, graţie contractelor cu McDonalds, Vita Coco şi Smirnoff. Ea a câştigat 13,5 milioane de dolari în 2017 şi este cunoscută pentru apariţiile în publicaţii precum Sports Illustrated şi Cosmopolitan, dar şi Vogue şi Glamour.

×
Subiecte în articol: top Forbes
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close