Antena 3 CNN Show Trucul prin care Teo Trandafir reușește să nu se îngrașe de Sărbători: ”Este atât de simplu!” Băutura pe care o bea în fiecare dimineață

Trucul prin care Teo Trandafir reușește să nu se îngrașe de Sărbători: ”Este atât de simplu!” Băutura pe care o bea în fiecare dimineață

Teo Trandafir a dezvăluit care este secretul ei de a trece peste sărbători fără a acumula kilograme nedorite.

Trucul prin care Teo Trandafir reușește să nu se îngrașe de Sărbători: ”Este atât de simplu!” Băutura pe care o bea în fiecare dimineață
Sursa foto: Facebook / Teo Trandafir
de Laura Dinu    |    21 Dec 2022   •   12:00

Teo Trandafir a suferit, în urmă cu câțiva ani, o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. De atunci, celebra prezentatoare susține că nu ține o dietă anume, însă mănâncă porții foarte mici de mâncare. 

Bineînțeles că acum, în perioada sărbătorilor, acest lucru este din ce în ce mai greu. Motiv pentru care Teo Trandafir apelează la mici trucuri.  

Iar de gătit, vedeta nu depune prea mult efort. În special datorită faptului că nu stă prea mult pe acasă.  

”Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. Bineînțeles că vom primi mâncare de la toată lumea, toți prietenii vin cu câte ceva, mai ales că vom fi plecate. Nu am această povară, nu am avut-o niciodată”, spune ea.  

În ceea ce privește mâncărurile preferate, prezentatoarea susține că are câteva alimente la care nu rezistă. 

”Am descoperit de vreo trei ani, până la acel moment nu am mâncat, că îmi place caltaboșul. Am nimerit unul foarte bun. Mănânc cât se poate de puțin, pentru că este atât de bun încât ceva trebuie să fie în neregulă cu el. Și îmi mai plac sarmalele mici, mici”, a mai spus prezentatoarea pentru spectacola.ro.

Iar trucul cu care trece peste sărbători fără să se îngrașe este extrem de simplu. 

”Nu mănânc. Atât de simplu. Mai am un truc pe care l-am tot dezvăluit de-a lungul timpului și sper că a ajuns la cât mai mulți oameni; în primele două, trei ore ale zilei beau doi litri de apă și astfel fac un mic detox. Asta mă împiedică să mă îngraș”, a mai spus Teo Trandafir.  

×
Subiecte în articol: Teo Trandafir
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close