Soția lui Toni Grecu, adevărul despre starea de sănătate a acestuia după ce a fost infectat cu COVID

de Laura Dinu    |    21 Ian 2021   •   15:45
Soția lui Toni Grecu, adevărul despre starea de sănătate a acestuia după ce a fost infectat cu COVID hepta

Cristina Grecu, soția lui Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a oferit declarații cu privire la starea de sănătate a soțului ei și la modul în care au debutat simptomele acestuia.

Încă de miercuri seara, în presă au apărut tot felul de informații cu privire la Toni Grecu, care ar fi fost internat pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală. Soția lui, Cristina Grecu, a ieșit public și a oferit informații despre starea de sănătate a artistului. 

”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a spus Cristina Grecu pentru libertatea.ro

Femeia susține că ține constant legătura cu soțul ei. 

”Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”. 

În acest moment, Cristina Grecu se află în carantină la domiciliu, ”un pic speriată, normal, dar încrezătoare”. 

 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close