Antena 3 CNN Show Toni Grecu, internat în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19

Toni Grecu, internat în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2.

Toni Grecu, internat în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    21 Ian 2021   •   07:30

Prezentatorul, scenaristul și realizatorul TV se află, acum, internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare, potrivit Gândul.ro, care citează surse medicale. 

Potrivit jurnaliștilor, Toni Grecu ar fi fost internat la 4 zile după debutul primelor simptome. 

”Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, spune sursele medicale. 

La sfârșitul anului trecut, Toni Grecu spunea, cu privire la pandemia de coronavirus, că îi e dor de vremurile în care străzile erau pline de viață. 

”Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

×
Subiecte în articol: toni grecu
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close