Antena 3 CNN Show Tragedie uriașă! Nepotul lui Elvis Presley a murit la vârsta de 27 de ani

Tragedie uriașă! Nepotul lui Elvis Presley a murit la vârsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley şi nepotul lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 27 de ani din cauza unei răni prin împuşcare. În urmă cu un an, Lisa Marie a publicat o fotografie în care apare alături de toti copiii ei şi toată lumea a remarcat cât de mult semăna Benjamin cu bunicul lui, marele Elvis.

Tragedie uriașă! Nepotul lui Elvis Presley a murit la vârsta de 27 de ani
de Gabriel Dano    |    13 Iul 2020   •   19:20

“Fiul tău este geamănul tatălui tău! Sunteţi o familie drăguţă“ a fost unul dintre comentarii. Un alt fan scria: “Fiul tău este copia tatălui tău, o fotografie drăgălaşă de familie. Vă transmit dragoste şi să fiţi binecuvântaţi cu toţii“.

Acum mama băiatului este devastată și cu greu își mai poate reveni după o așa de mare tragedie.

“Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în varstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", a transmis managerul Lisei Marie Presley.

Nepotul lui Elvis s-a sinucis

Benjamin a murit în Calabasas, California, după ce s-ar fi împuşcat cu o armă. Motivul pentru care tânărul a făcut acest gest este necunoscut.

Lisa Marie a fost căsătorită de 4 ori şi are la activ tot atâtea divorţuri. În 2018, ea s-a despărţit de Michael Dean Lockwood, tatăl gemenelor, după 12 ani de căsătorie.

Anterior, fiica lui Elvis a mai fost casătorită cu Danny Keough cu care are doi copii, Riley şi Benjamin, cu Michael Jackson (1994-1996) şi cu Nicolas Cage (2002-2004).

×
Subiecte în articol: Elvis Presley
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close