Antena 3 CNN Show Tu îl mai recunoşti? Cu se ocupă acum celebrul Şerban Pascu din Liceenii. A luat viața de la capăt departe de România

Tu îl mai recunoşti? Cu se ocupă acum celebrul Şerban Pascu din Liceenii. A luat viața de la capăt departe de România

Şerban Pascu sau Tudor Petruţ, pe numele său real, a ajuns de nerecunoscut, dar şi-a luat şi viaţa de la capăt, după ce a dat lovitura în lumea filmului, cu rolul interpretat în celebrul "Liceeenii".

Tu îl mai recunoşti? Cu se ocupă acum celebrul Şerban Pascu din Liceenii. A luat viața de la capăt departe de România
Sursa foto: foto: caoptura video
20 Ian 2020   •   18:12

Dacă în 1986, Şerban Pascu era adorat de o mulţime de domnişoare, iar cariera sa era în punctul culminant, în 1989 actorul a decis să îşi schimbe viaţa şi să plece peste hotare.

Imediat după revoluţie, Tudor Petruţ a cunoscut o tânără americancă şi a decis că este momentul să îşi urmeze inima peste hotare.

Acum, după ani de zile de la fimul care l-a făcut celebrul, unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr,, Oana Sârbu şi mult iubita şi regretată Tamara Buciuceanu Botez, Tudor Petruţ a vorbit despre viaţa pe care o are acum.

„Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California. Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii', a spus actorul, conform viva.ro.

Deşi a plecat din România pentru a-şi urma inima, se pare că, prima căsnicie a lui Tudor nu a ţinut, aşa se face că vedeta a divorţat de femeia care l-a făcut tată de două ori.

„După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare. Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv', a mai spus Tudor Petruţ.

Petruţ este cetăţean american, şi-a luat o licenţă pedagogică, predă matematică şi a scris nu mai puţin de şapte scenarii de film.

×
Subiecte în articol: Liceenii Tudor Petrut
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close