Antena 3 CNN Show Tzancă Uraganu a primit, din nou, bani falși la dedicații. S-a filmat în timp ce arde bancnotele: ”Asta e valoarea voastră”

Tzancă Uraganu a primit, din nou, bani falși la dedicații. S-a filmat în timp ce arde bancnotele: ”Asta e valoarea voastră”

Tzancă Uraganu a avut, din nou, parte o surpriză neplăcută. El a primit bani falşi la o petrecere din Sibiu.

Tzancă Uraganu a primit, din nou, bani falși la dedicații. S-a filmat în timp ce arde bancnotele: ”Asta e valoarea voastră”
Sursa foto: Captură video TikTok Tzanca uraganu
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   15:09

Cântăreţul a postat o înregistrare în care dă foc bancnotelor false şi le transmite un mesaj celor care recurg la astfel de gesturi pentru a primi dedicaţii.

Situația neplăcuă s-a repetat pentru Tzancă Uraganu, care a fost, din nou, surprins să descopere că a primit bancnote false. Manelistul a spus că incidentul a avut loc în timpul unui eveniment la Sibiu acum câteva zile. 

”Asta e valoarea voastră”

”Chiar nu vă e rușine să dați bani falși în continuare? Chiar vreți să ne faceți probleme? O să dau nume și la ăștia care au dat bani falși. Asta e valoarea voastră.

Vreți să ne dați pe noi de belele. Ia uite valoarea voastră unde e. Nu vă e un pic de rușine”, este mesajul lui Tzancă Uraganu.

 

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close