Antena 3 CNN Show Tzancă Uraganu, după ce Van Damme a fost filmat în România, în timp ce îi asculta manelele: ”Sper să îl întâlnesc, i-aș dedica o melodie”

Tzancă Uraganu, după ce Van Damme a fost filmat în România, în timp ce îi asculta manelele: ”Sper să îl întâlnesc, i-aș dedica o melodie”

Celebrul actor de la Hollywood, Van Damme, a fost filmat în România, în timp ce asculta manele, într-o maşină.

Tzancă Uraganu, după ce Van Damme a fost filmat în România, în timp ce îi asculta manelele: ”Sper să îl întâlnesc, i-aș dedica o melodie”
de Georgiana Murgilă    |    21 Iul 2021   •   15:43

Una dintre melodiile pe care starul internațional o asculta era cântată de Tzancă Uraganu. 

Imaginile au fost postate pe Facebook şi s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că celebrul actor l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media. Manelistul ne-a spus că este foarte bucuros că o asemenea vedetă îi ascultă piesele.

”Am văzut și eu video-ul din mașină, era cu niște băieți. Mă bucur pentru că Van Damme este un star pe toată planeta și oricine s-ar bucura. Oricum vreau să îl cunosc și să îl întâlnesc. Pentru mine e o mare bucurie, sper ca în zilele astea cât mai stă în România să îl întâlnesc și eu. I-aș dedica melodia care îi plăcea și pe care o asculta, când eram eu boss de boss. Am multe melodii care i se potrivesc.

Îi doresc multă sănătate, să îl țină Dumnezeu în forță așa cum este de atâția ani pentru că am crescut cu filmele lui de când eram copii. Aș vrea să fie fanul meu, eu sunt fanul lui!” a spus Tzancă Uraganu, pentru Antena 3. 

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme se află în România, de câteva zile.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close