Antena 3 CNN Show Tzancă Uraganul, participant la protestele de la Ploieşti: Am adunat 40 de maşini

Tzancă Uraganul, participant la protestele de la Ploieşti: Am adunat 40 de maşini

Manelistul Tzanca Uraganul a fost în mijlocul protestatarilor de la Ploieşti. Cântăreţul a mers cu autoturismul pe Bulevardul Independenţei şi a strigat într-un megafon "libertate".

Tzancă Uraganul, participant la protestele de la Ploieşti: Am adunat 40 de maşini
Sursa foto: Facebook / Andrei Velcu
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2021   •   15:55

Mai mult decât atât, într-o filmare postată pe reţelele sociale se poate observa cum Tzancă le cere oamenilor să iasă în stradă şi îi îndeamnă să încalce toate restricţiile impuse în contextul pandemiei.

Toată intervenţia manelistului de la protest a fost transmisă live pe contul său de Facebook. Cântăreţul s-a plimbat într-o decapotabilă alături de câţiva bărbaţi şi a făcut apel la prietenii săi virtuali să iasă în stradă.

Fac apel la colegii meii sa strângeți oameniiiiiiiii cum am strâns și euu

Publicată de Andrei Velcu pe Luni, 29 martie 2021

Tzancă susţine că a reuşit să adune 40 de maşini la protestul de la Ploieşti şi spune că inclusiv poliţiştii ar fi mers cu ei la manifestaţie.

"Fac un apel la toţi colegii mei, să iasă în stradă cum am ieşit şi eu şi am adunat 40 de maşini", spune manelistul în live-ul publicat pe Facebook.

Andrei Velcu, pe numele său real susţine că respectă autorităţile, precum poliţiştii, jandaramii şi chiar şi pe mascaţi, pentru că ei îşi fac doar datoria.

"Respectăm poliţiştii! Eu, personal, vreau să anunţ că respect foarte mult poliţişii şi jandarmii şi mascaţii. Îi respect pentru că ei doar îşi fac meseria. Tzancă a coordonat mulţime de maşini până la Gara Sud din localitate. Autoturismele s-au deplasat claxonând, iar la final cântăreţul le-a mulţumit oamenilor care au participat şi i-a îndemnat pe românii care îl urmăresc pe reţelele sociale să încalce regulile sanitare şi restricţiile impuse de autorităţi.

Din spusele manelistului, 7.000 de oameni ar fi urmărit transmisia live de pe Facebook.

Tzanca Uraganul, prezent la nunţi în ciuda restricţiilor

Manelistul a făcut senzaţie weekend-ul trecut, la o nuntă cu zeci de persoane, organizată în ciuda restricţiilor din pandemie.

Cântăreţul nu refuză participarea la evenimente, iar amenzile le-ar plăti din câteva dedicaţii, fără să mai comenteze. Recent, el a fost surprins la o nuntă, unde i-a bucurat pe miri cu piesele sale. La petrecere ar fi ajuns şi poliţiştii, dar manelistul se pare că nu se teme de amendă.

"Tzanca Uraganul nu refuză niciun eveniment în ultima vreme, dar cere sume uriașe pentru a cânta. La o asemenea nuntă, Tzanca a încasat cel puțin 10.000 de euro, de aceea nici nu refuză contractele, dacă vine Poliția plătește amenda fără să comenteze.

Amenzile de 1.000 de lei, chiar dacă sunt mai multe, le acoperă din câteva dedicații, așa că preferă să nu respecte regulile și să facă bani", a declarat un apropiat al asrtistului pentru Wowbiz.ro
 

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganul
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close