Antena 3 CNN Show Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce le-a spus colegilor în timpul concertului, înainte să coboare rapid de pe scenă

Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce le-a spus colegilor în timpul concertului, înainte să coboare rapid de pe scenă

Este doliu în lumea artistică. Nosfe și-a pierdut viața subit, la doar 37 de ani, în urma unui infarct miocardic.

Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce le-a spus colegilor în timpul concertului, înainte să coboare rapid de pe scenă
Sursa foto: Facebook / Nosfe
de Laura Dinu    |    19 Oct 2022   •   10:46

Cu doar câteva ore înainte să se prăbușească în locuința lui, artistul a susținut un concert alături de Șatra Benz.

Chiar în timpul concertului, Nosfe a coborât de pe scenă, după ce le-a spus colegilor că nu se simte bine. Acuza dureri în piept.

„El la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Artistul s-a prăbușit brusc din picioare la scurt timp după ce a ajuns acasă. Nu a mai reacționat, scrie observatornews.ro.

Lu-K Beats: S-a dus să-şi ia telefonul din maşină şi atunci s-a prăbuşit. Totul s-a întâmplat în seara concertului, în timpul efortului fizic. 

Soția lui, bloggeriţa Mădălina Creţean, a fost cea care l-a găsit și a chemat imediat ambulanța. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.  

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.”     

În urma autopsiei, medicii au stabilit cauza morții: infarct miocardic. Colegii spun că totul ar fi fost provocat de oboseală. 

What's Up: Prea multă muncă, de luni până joi ești în studio. Interviuri, studio, tv, apoi trebuie să ai concerte. Te intorci acasă şi îţi vezi familia 2-3 ore. 

Cumnatul lui Nosfe: Este cumplit prin ce trecem cu toţii. Muncea enorm şi nu dormea cu nopţile, asta şi-a spus cuvântul. Muncea ca nebunul. Toţi i-am spus: Las-o mai moale! Are sute de piese care nu sunt scoase. 

Krem: Muncea foarte mult. Era prins în vâltoarea asta să facă lucruri tot timpul. Eşti în cea mai bună formă a ta, ridici sala în picioare şi apoi dispari. Te pune un pic pe gânduri la ce înseamnă sănătatea. 

Boala face ravagii printre tineri 

Medicii spun că infarctul miocardic este din ce în ce mai întâlnit în rândul tinerilor, iar numărul persoanelor afectate este îngrijorător de mare.    

„Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani. În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste.  

Principalul motiv pe care noi îl identificăm printre factorii de risc pe care îl evaluăm este asocierea între fumat, stres cronic, sedentarism, obezitate, un mod de viață neconform cu ceea ce știm la ora actuală că reprezintă un mod de viață corect”, a declarat la DC News prof. Dr. Dragoș Vinereanu, medic cardiolog. 

Mesajul emoționant al soției lui Nosfe după moartea artistului

Soția lui a postat un mesaj emoționant la scurt timp după moartea artistului.  

"Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici". 

Cine a fost Nosfe

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz.

De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală.

Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performant în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță.

A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

 

×
Subiecte în articol: nosfe
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close