Antena 3 CNN Show Un fan a atacat-o pe Delia la început de an: ”A fost bun comisionul?” - Replica ei genială a venit imediat: ”Habar nu ai ce zici acolo!”

Un fan a atacat-o pe Delia la început de an: ”A fost bun comisionul?” - Replica ei genială a venit imediat: ”Habar nu ai ce zici acolo!”

Un fan a atacat-o pe Delia la început de an: ”A fost bun comisionul?” - Replica ei genială a venit imediat: ”Habar nu ai ce zici acolo!”
05 Ian 2018   •   13:24

Delia a plecat într-o vacanță departe alături de soțul ei. Printre cei care se bucură de fapt pentru ea și de pauzele pe care le ia, se află și invidioși care s-au trezit să îi lase comentarii acide. 

”A fost bun comisionul din banii destinati spitalelor pe care l ai luat la concertul de revelion. Exact cum am banuit, a doua zi destinatia exotica. Rusine sa ti fie!”, i-a scris un fan.

Replica divei nu s-a lăsat așteptată! ”Ce comision taica?Eu nu iau comisioane nu s agentie! Si daca te referi la onorariu...ei afla ca toti artistii sunt platiti cand canta! Banuiesc ca esti socat la o asemenea stire! Credeai ca muncim pe nasturi? Sau stam asa acasa si ne pica bani din cer? Exista si evenimente caritabile, a care participam...dar aia e alta discutie.Te trezisi vorbind ..dar habar nu ai ce zici acolo”, a răspuns Delia. 

×
Subiecte în articol: Delia concert vacanţă
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close