Un nou scandal la Eurovision! O țară este amenințată cu excluderea din concurs

30 Mar 2017   •   16:04
Un nou scandal la Eurovision! O țară este amenințată cu excluderea din concurs

Preşedintele EBU, Ingrid Deltenre, a declarat că Ucraina riscă să fie descalificată de la Eurovision, după ce a interzis participantei, care urma să reprezinte Federația RUsă, să intre în țară timp de trei ani, scrie Unimedia.info.

„Comportamentul Ucrainei este inacceptabil. Sunt profund indignată că Eurovision-ul este folosit în jocuri politice. Acest concurs are menirea de a bucura mii de oameni și de a-i uni pe toți împreună și nu pentru a-i face să fie unul împotriva altuia”, a declarat Ingrid Deltenre.

Potrivit presei din Elveția, Preşedintele EBU duce tratative acum cu premierul și președintele Ucrainei, care sunt unicile persoane ce ar putea elimina interdicția Iuliei Samoilova de a călători în Ucraina.

Totodată, se discută o posibilitate ca interpreta Iulia Samoilova să fie inclusă în regim live în timpul prezentării piesei sale chiar dacă se va afla la domiciliu. Totuși Federația Rusă se declară împotrivă, având în vedere că o asemenea „prezentare” nu a mai avut loc în istoria Eurovision-ului.

x close