Antena 3 CNN Show Un sejur de revelion în Poiana Braşov, la fel de scump ca unul în Dubai

Un sejur de revelion în Poiana Braşov, la fel de scump ca unul în Dubai

Un sejur de revelion în Poiana Braşov, la fel de scump ca unul în Dubai
Sursa foto: Foto: freefoto.com
27 Oct 2011   •   22:38

Poiana Braşov a ajuns să rivalizeze cu Dubaiul la preţuri! De Revelion, un sejur în Poiană poate costa chiar şi 1.700 de euro. Cu mai puţin de jumătate din bani puteţi petrece o vacanţă de vis în Emiratele Arabe.

Ce vedeţi acum este un apartament de lux din Poiana Braşov. Îl puteţi închiria de Revelion. Pentru cinci nopţi petrecute aici trebuie să plătiţi 1.300 de euro.

Dacă nu doriţi un apartament de lux, puteţi alege o cameră obişnuită. Pentru o minivacanţă de patru sau cinci zile, preţurile încep de la cinci sute de euro, de persoană, şi pot ajunge până la o mie de euro. Dar şi acces nelimitat la SPA, piscină, jacuzzi, sau la sala de fitness.

Telefoanele au început deja să sune. Românii au plătit fără să clipească. Asta deşi la acelaşi preţ şi-ar fi putut rezerva un sejur de revelion în destinaţii exotice. Cum ar fi Dubai, Thailanda sau India.

La vecinii bulgari, ofertele sunt şi mai tentante. Pentru 7 nopţi de cazare şi mic dejun inclus plătiţi 300 de euro de persoană. Pasionaţii sporturilor de iarnă pot merge la preţuri mai mici decât la noi şi în Austria. La un hotel de patru stele, un astfel de sejur costă 400 de euro, fără transport.

 

×
Subiecte în articol: poiana brasov Dubai revelion preturi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close