Antena 3 CNN Show Veste-șoc la Hollywood. Un actor celebru s-a logodit cu o femeie cu 38 de ani mai tânără. Seamănă izbitor cu fiica sa!

Veste-șoc la Hollywood. Un actor celebru s-a logodit cu o femeie cu 38 de ani mai tânără. Seamănă izbitor cu fiica sa!

Veste-șoc la Hollywood. Un actor cunoscut s-a logodit cu o femeie mai tânără decât el cu 38 de ani! Evenimentul a fost criticat de mai multă lume, atât din cauza diferenței de vârstă, cât și din cauza asemănării logodnicei cu fiica acestuia.

Veste-șoc la Hollywood. Un actor celebru s-a logodit cu o femeie cu 38 de ani mai tânără. Seamănă izbitor cu fiica sa!
de Maria Sabu    |    30 Iun 2020   •   21:03

Dolph Lundgren este un nume de răsunet în lumea filmelor de acțiune din anii ’90. Actorul în vârstă de 62 de ani s-a îndrăgostit nebunește de o antrenoare de fitness de numai 24 de ani, cu care s-a logodit în Suedia. Emma Krokdal are 24 de ani și este aproape de vârsta fiicei mai mari a lui Dolph, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe actor să o ceară în căsătorie și să își vrea să îsi clădească o familie alături de ea.

Amorezii sunt într-o relație de câteva luni, însă  au considerat că sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care deja fac planurile de nuntă. Anunțul logodnei a fost făcut chiar de Dolph Lundgren pe contul său de socializare, dar reacțiile nu au fost chiar cele pe care și le-ar fi dorit.

„Felicitări fiicei tale. Cine e norocosul?”/ „Fiica ta s-a logodit? Felicitări Dolph!”/ „Felicitări fiicei tale și partenerului ei” au fost câteva dintre comentariile ironice ale urmăritorilor actorului.

În 2019, TMZ l-a întrebat pe Dolph Lundgren ce părere are despre actorii de la Hollywood care încep o relație cu femei mult mai tinere decât ei. Starul cinematografic a susținut că vârsta nu ar trebui să conteze, ci modul în care se înțeleg și personalitățile lor.  

×
Subiecte în articol: Hollywood actor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close