Antena 3 CNN Show Viorel Lis, cu gândul la momentul când va trebui să-şi ia rămas bun de la soţie. Oana Lis: S-a uitat galeș la mine şi mi-a zis - "Când `oi muri..."

Viorel Lis, cu gândul la momentul când va trebui să-şi ia rămas bun de la soţie. Oana Lis: S-a uitat galeș la mine şi mi-a zis - "Când `oi muri..."

Oana Lis şi Viorel Lis, fost primar general al Capitalei, formează de ani de zile unul dintre cele mai longevive cupluri din show-bizul românesc, în ciuda diferenţei mari de vârstă dintre ei.

Viorel Lis, cu gândul la momentul când va trebui să-şi ia rămas bun de la soţie. Oana Lis: S-a uitat galeș la mine şi mi-a zis - "Când `oi muri..."
Sursa foto: Facebook Oana Lis
de Gabriel Dano    |    11 Sep 2020   •   13:30

Conştient de faptul că se vor despărţi la un moment dat, Viorel Lis i-a spus soţiei sale ce ar vrea să facă ea, după ce el nu va mai fi, după cum povesteşte femeia pe o reţea de socializare.

Din mesajul transmis de Oana Lis, se vede că fostul primar se gândeşte la momentul în care va trebui să-şi ia rămas bun de la soţia sa şi vrea să facă astfel încât pentru ea să fie mai uşor de trecute peste acest hop. 

Ce i-a cerut Viorel Lis soţiei să facă după moartea lui

Astfel, după cum mărturiseşte Oana Lis, soţul ei şi-ar dori ca, după moartea lui, ea să "nu-şi închidă viaţa", ci să se recăsătorească.

"Viorel s-a uitat azi galeș şi protector la mine şi mi-a zis...`Când `oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ţi închizi viaţa! Vreau să-ţi găsești unu` tânăr şi să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 ani aşa`!!!", a scris Oana Lis, joi, pe pagina de Facebook.

Viorel Lis, fost primar al Bucureştiului în perioada 1998-2000, are 76 de ani şi este căsătorit din anul 2011 cu Oana Lis, în vârstă de 41 de ani.
 

×
Subiecte în articol: Oana Lis Viorel Lis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close