Antena 3 CNN Show Viorica de la Clejani, încă o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor: ”Nu mă interesează de tine, ești nebun?”

Viorica de la Clejani, încă o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor: ”Nu mă interesează de tine, ești nebun?”

Viorica de la Clejani a avut din nou o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor.

Viorica de la Clejani, încă o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor: ”Nu mă interesează de tine, ești nebun?”
de Andrei Grigore    |    08 Iun 2021   •   11:13

De data aceasta, jurnalista s-a supărat pentru că a fost întrebată de scandalul în care a fost implicat fiul său. 

”Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi!”, strigă Viorica la jurnaliști. 

În urmă cu aproximativ un an, Viorica a avut o altă ieșire nervoasă în direct la Antena 3, la scurt timp după ce fiica ei s-a ales cu dosar penal.

Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre reporterul Antena 3, Roxana Ciucă, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit apă, înjurând reporterul și cameramanul.

Margherita din Clejani fusese prinsă drogată la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală.

Adevăratul motiv al comportamentului lui Fulgy. Ioniță de la Clejani: ”Nu eu am chemat Poliția!”

Clejanii au vorbit, ieri, într-o emisiune de televiziune, despre scandalul în care este implicat fiul lor și despre toate controversele provocate de Fulgy. Aceștia spun că este vorba doar despre o strategie ca el să fie în centrul atenției, încercând să copieze modele internaționale, adică artiști care își fac numele cunoscut prin diverse scandaluri. 

”Nu s-a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. 

La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui... Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește...

”Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el”

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el. 

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă. Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă. Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei.Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu”, a povestit Ioniță de la Clejani. 

×
Subiecte în articol: Viorica de la Clejani
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close