Antena 3 CNN Show Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie radicală după scandalul cu Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie radicală după scandalul cu Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie radicală, după scandalul cu fiul lor Fulgy care ține prima pagină a tabloidelor în ultima perioadă.

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie radicală după scandalul cu Fulgy
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   19:03

După ce Fulgy a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său și ulterior internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală, Viorica și Ioniță de la Clejani au clacat. Cei doi s-au săturat să dea explicații și să fie chiar jingniți. Așa că anunță, prin intermediul une postări pe pagina de socializare că nu mai vor sub nicio formă să mai vorbească în mass-media despre situația în care se află Fulgy.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Ioniță de la Clejani a încercat să explice cum a ajuns Fulgy să vorbească atât de urât la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul susține că totul a pornit de la o discuție legată de producție și și-a cerut scuze în fața celor doi.

De altfel tensiunea atinsese cote maxime încă de acum câteva zile când Viorica a răbufnit în direct, într-o emisiune TV. Artista vorbea despre mesajele pe care le-a primit în ultimele zile de la fani. Viorica de la Clejani a mărturisit că a primit, pe rețelele de socializare, inclusiv mesaje de condoleanțe pentru fiul ei. Și acest fapt a scos-o din minți.

„A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt.”, și-a vărsat năduful artista.

„Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma”, a continuat Viorica, potrivit Cancan.

Ioniță de la Clejani a declarat că Fulgy a reusit ce și-a propus și anume să se promoveze.

"El încearcă o formă de promovare ca în America, dar din pacate noi suntem în România și lumea vede altfel lucrurile. El era supărat pentru că avea proiecte și nu apărea nicăieri. Acum a ajuns în trending. Eu i-am spus să se oprească pentru că ajunge. Îmi cer scuze în fața oamenilor pentru ce a făcut Fulgy. Nu sunt de acord cu ce a făcut și cum s-a promovat. Am avut o discuție și a înțeles”, a spus, la rândul său, Ioniță de la Clejani.

×
Subiecte în articol: Fulgy Viorica de la Clejani
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close