Antena 3 CNN Sport Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo: ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo: ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”

În cartea autobiografică ”Revenirea din infern”, Adrian Mutu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Consuelo, dar și motivele care au condus la divorț.

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo: ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2022   •   10:00

Cei doi s-au despărțit în 2013 și au două fete.

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, ”Revenirea din infern”.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu divort
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close