Antena 3 CNN Sport Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor la CFR Cluj. Salariul uriaş lunar pe care îl va încasa

Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor la CFR Cluj. Salariul uriaş lunar pe care îl va încasa

Clubul CFR Cluj a anunțat oficial, astăzi, că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei. Fostul fotbalist şi staff-ul său vor încasa un salariu uriaş lunar.

Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor la CFR Cluj. Salariul uriaş lunar pe care îl va încasa
Sursa foto: Instagram | adrian10mutu
de Georgiana Adam    |    24 Ian 2024   •   14:52

Adrian Mutu a preluat, începând de astăzi, echipa de fotbal CFR Cluj, devenind totodată cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga.

"Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România! Începând de astăzi, Gruia va deveni 'acasă' pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!", au transmis reprezentanții clubului.

"Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective", au mai anunțat aceștia.

Clubul din Gruia a anunțat tot miercuri că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini privind încetarea colaborării.

Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon şi are drept obiectiv primele două locuri.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Adrian Mutu, noul antrenor al echipei CFR Cluj, alături de soţia sa, Sandra Mutu

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Adrian Mutu va avea un salariu record pentru SuperLiga României. El, dar şi staff-ul său, vor încasa lunar 35.000 de euro de la CFR Cluj, potrivit Fanatik.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu CFR Cluj
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close