Antena 3 CNN Sport Adrian Mutu, salariu record pentru SuperLiga României, după contractul cu CFR Cluj

Adrian Mutu, salariu record pentru SuperLiga României, după contractul cu CFR Cluj

Adrian Mutu va încasa un salariu record pentru SuperLiga României, după contractul cu CFR Cluj. Patronul echipei din Cluj a anunţat că noul antrenor al echipei va fi fostul atacant al naţionalei.

Adrian Mutu, salariu record pentru SuperLiga României, după contractul cu CFR Cluj
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2024   •   12:44

Adrian Mutu urmează să semneze, astăzi, contractul cu CFR Cluj, după ce echipa va anunţa oficial despărţirea de antrenoul Andrea Mandorlini.

Italianul a încheiat contractul cu CFR Cluj, după ce fosta campioană a României a fost învinsă, scor 1-0, de ultima clasată, FC Botoşani.

Mutu va semna cu CFR Cluj un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon şi va avea drept obiectiv primele două locuri.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Adrian Mutu, noul antrenor al echipei CFR Cluj, alături de soţia sa, Sandra Mutu

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ioan Varga, patronul CFR Cluj, i-a trasat deja noului antrenor misiunea de a califica echipa în grupele Europa League. În prezent, CFR Cluj este pe locul doi în SuperLiga, la opt puncte în spatele FCSB, care are şi un meci mai puţin.

Adrian Mutu va avea un salariu record pentru SuperLiga României. El, dar şi staff-ul său, vor încasa lunar 35.000 de euro de la CFR Cluj, potrivit Fanatik.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu CFR Cluj
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close