Antena 3 CNN Economic Auto Alain Prost şi David Coulthard se vor întrece pe gheaţă cu Dacia Duster, la Moscova

Alain Prost şi David Coulthard se vor întrece pe gheaţă cu Dacia Duster, la Moscova

Alain Prost şi David Coulthard se vor întrece pe gheaţă cu Dacia Duster, la Moscova
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Feb 2012   •   14:40

Foştii piloţi de Formula 1 Alain Prost şi David Coulthard vor participa la Cursa Stelelor, tradiţionala competiţie anuală care se desfăşoară pe gheaţă, la Moscova, anunţă Ria Novosti.

Evenimentul va avea loc pe 23 februarie, participanţii urmând să conducă maşini Dacia Duster, modificate special pentru o astfel de cursă.

Competiţia se va disputa în sistem piramidă, dueluri unu contra unu, până vor rămâne doi concurenţi, care se vor lupta pentru victorie.

De patru ori campion mondial în Formula 1, Alain Prost s-a dovedit şi un specialist al curselor pe gheaţă, francezul de 56 de ani câştigând de trei ori campionatul Franţei, inclusiv în acest an.

Scoţianul David Coulthard, ajuns la 41 de ani, a terminat de patru ori pe locul 3 în clasamentul piloţilor în Formula 1, iar acum participă în campionatul german de DTM.

Alături de Prost şi Coulthard, la Moscova va fi prezent şi Jerome D’Ambrosio, pilotul de 27 de ani nereuşind să impresioneze în precedentul sezon de Formula 1, în care a pilotat pentru Virgin Racing.

Cursa Stelelor reprezintă o provocare importantă pentru piloţii din fara Rusiei, care au reuşit să se impună o singură dată în istorie la Moscova, în 1989.


×
Subiecte în articol: Dacia Duster Moscova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close