Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Adversar din Franţa pentru Asesoft, în turul II preliminar al FIBA EuroChallenge Cup

Adversar din Franţa pentru Asesoft, în turul II preliminar al FIBA EuroChallenge Cup

Adversar din Franţa pentru Asesoft, în turul II preliminar al FIBA EuroChallenge Cup
22 Oct 2008   •   14:49

Francezii de la SAOS Hyeres Toulon vor fi adversarii campioanei României - CSU Asesoft Ploieşti în turul II preliminar al FIBA EuroChallenge Cup. Toulon a trecut marţi seară de croaţii de la Cedevita Zagreb cu scorul de 75-58. În manşa inaugurală croaţii se impuseseră cu 92-82, informează numaibaschet.ro .
Toulon a ocupat locul 6 în sezonul trecut din Hexagon iar actualmente formaţia galben-albastră are 2 victorii şi o înfrângere în competiţia internă, ocupând locul al 3-lea. Echipa are în componenţă 5 baschetbalişti americani, un senegalez şi 7 francezi. Antrenor principal este Alain Weisz, iar asistent e Calero Miguel.
Prima manşă se dispută pe data de 4 noiembrie, în Franţa, Returul este programat o săptămână mai târziu la Sala Olimpia din Ploieşti. Din turul II va intra în competiţie şi Virgil Stănescu, alături de noua sa echipă de club - CSK VVS Samara, care întâlneşte pe KK Zagreb.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close