Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Baschetbalistul Carl Landry de la Houston Rockets, împuşcat în picior după victoria cu Hornets 95-84

Baschetbalistul Carl Landry de la Houston Rockets, împuşcat în picior după victoria cu Hornets 95-84

Baschetbalistul Carl Landry de la Houston Rockets, împuşcat în picior după victoria cu Hornets 95-84
Sursa foto: carl landry
18 Mar 2009   •   12:43

Atunci când fanii echipei americane de baschet Houston Rockets dormeau liniştiţi după victoria din partida importantă cu New Orleans Hornets unul dintre jucătorii favoriţi, Carl Landry, suferea o "accidentare" mai neobişnuită. Jucătorul a fost împuşcat în picior la ora locală 2:30 aproape de casă, după ce echipa să întorsese în oraş cu două ore mai devreme.
Colegii lui nu au aflat de incident decât de dimineaţă, deşi Landry trecuse noaptea şi pe la spital, fusese îngrijit şi trimis acasă. Poliţia a declarat că sportivul a fost împuşcat după o altercaţie care s-a produs spontan, după un accindent în trafic. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Houston, Kese Smith, a spus că Landry conducea un SUV spre casă când a avut un accident cu o altă maşină. Jucătorul s-a dat jos să vadă ce pagube suferise maşina, moment în care cele două persoane din celălalt autovehicul au tras asupra lui şi l-au nimerit în picior, potrivit sports.espn.
Jucătorul de 25 de ani mai era în maşină cu o persoană de sex feminin, spune poliţia, dar aceasta nu a păţit nimic deşi partenerul ei a avut acea altercaţie.
În ciuda faptului că au primit de dimineaţă şocanta veste, jucătorii lui Houston s-au antrenat a doua zi, nu înainte de a vorbi pe rând cu Landry pentru a-l încuraja.
"Sunt recunoscător şi cred că toată lumea e recunoscătoare că este în siguranţă. Situaţia a fost una şocantă. Nu ştiu detaliile şi nici nu vreau să speculez. Cel mai important este că nu este Carl în siguranţă şi e OK", a declarat Shane Battier, coleg al lui Landry de la Houston Rockets.
Carl Landry s-a născut în 1983 şi este la primul sezon în NBA, nu numai pentru Houston Rockers. Rookie-ul va lipsi, probabil, de pe teren între una şi trei săptămâni, dar acest lucru nu va afecta foarte mult echipa, situată pe un confortabil loc trei în clasamentul Conferinţei de Vest, în faţa unor echipe precum Denver Nuggets, Portland Trailblazers, New Orleans Hornets sau Utah Jazz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close