Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Baschetbalistul Chauncey Hardy a murit, după ce a fost bătut într-un bar din Giurgiu

Baschetbalistul Chauncey Hardy a murit, după ce a fost bătut într-un bar din Giurgiu

Baschetbalistul Chauncey Hardy a murit, după ce a fost bătut într-un bar din Giurgiu
Sursa foto: Foto: shuspectrum.wordpress.com
09 Oct 2011   •   17:08

Baschetbalistul Chauncey Hardy de la CSS Giurgiu a fost murit în urma unei operaţii, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un bar din oraş.

Baschetablistul sărbătorea cu mai mulţi colegi de echipă într-un bar victoria de seara trecută cu Dinamo Bucureşti.

Operaţia a durat aproape trei ore, dar în pofida eforturilor medicilor, Hardy Chauncey a decedat la jumãtate de orã dupã intervenţie, a spus Florian Bica.

Traumatismul suferit a fost foarte grav, el ajungând la spital în comã şi cu leziuni profunde.

 


Managerul echipei CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, a declarat pentru Antena 3, că incidentul este greu de reconstituit, îmtrucât baschetbalistul se afla înconjurat de grupul de atacatori, dar că din primele informaţii ar fi aflat că Chaunsey ar fi primit doi pumni în cap, de la care ar fi intrat în comă.

Mai mult decât atât, potrivit managerului echipei, poliţiştii care au întocmit procesul verbal ar fi menţionat că sportivul se afla în comă alcoolică, lucru care nu corespunde realităţii. Ulterior, aceasta a intervenit pentru a schimba conţinutul "foii".

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, Mirela Gheţa, Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial.

În acest caz ar fi fost audiate până în prezent aproximativ zece persoane, respectiv colegi ai sportivului şi angajaţi ai clubului. Mai mult decât atât, autorităţile au ridicat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
 



×
Subiecte în articol: baschetbalist baschet Chauncey Hardy
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close