Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Baschetbalistul Nenad Krstic a petrecut noaptea în închisoare, după ce a agresat un adversar

Baschetbalistul Nenad Krstic a petrecut noaptea în închisoare, după ce a agresat un adversar

Baschetbalistul Nenad Krstic a petrecut noaptea în închisoare, după ce a agresat un adversar
Sursa foto: Agerpres
20 Aug 2010   •   15:30

Pivotul sârb Nenad Krstic a fost arestat în urma unei bătăi generale care a izbucnit cu câteva minute înaintea finalului meciului amical dintre echipele masculine de baschet ale Greciei şi Serbiei, a anunţat vineri poliţia elenă.

Jucătorul de 27 de ani, component al echipei Oklahoma City Thunder din NBA, a aruncat un scaun în direcţia grecului Yiannis Bourousis, căruia i-a spart capul, în timpul turneului de la Acropole. Bourousis nu a mai putut continua jocul în urma loviturii, părăsind terenul cu capul însângerat.

Krstic a fost reţinut sub acuzaţia de "infracţiune la legea privind violenţa în sport", fiind eliberat în cursul zilei de vineri, după ce şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei.

Incidentele de la Atena au avut loc cu doar câteva zile înaintea startului Campionatului Mondial de baschet din Turcia, competiţie la care vor fi prezente şi selecţionatele Greciei şi Serbiei, repartizate însă în grupe diferite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close