Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Baschetul prilejuieşte violenţe extreme la Atena, la finala Panathinaikos - Olympiakos. "E un dezastru" (VIDEO)

Baschetul prilejuieşte violenţe extreme la Atena, la finala Panathinaikos - Olympiakos. "E un dezastru" (VIDEO)

Baschetul prilejuieşte violenţe extreme la Atena, la finala Panathinaikos - Olympiakos. "E un dezastru" (VIDEO)
Sursa foto: olympiakos
08 Iun 2010   •   13:03

Panathinaikos Atena a câştigat luni campionatul Greciei la baschet masculin, după o victorie cu 3-1 la general în faţa rivalei de moarte Olympiakos Pireu. Alb-verzii aveau nevoie de o victorie pentru a-şi asigura titlul şi au obţinut-o în cele din urmă din oficiu, 20-0. Partida a fost oprită deseori pentru că suporterii au aruncat pe parchet cu pietre, sticle şi petarde. Cei de la Panathinaikos spun că incidentele reprezintă un dezastru pentru baschet.
"Voiam să rămânem pe teren până la fluierul final. Însă se putea acest lucru când suporterii au început să arunce cu pietre, sticle, pietre şi cuţite? Este un dezastru pentru sport", a precizat Zelimir Obradovic, antrenorul celor de la Panathinaikos, potrivit Mediafax.
Meciul a început cu întâziere din cauza suporterilor lui Olympiakos, care au încercat să intre în arenă să aibă bilete. În cele din urmă, ei au fost dispersaţi cu gaze lacrimogene. Odată începută partida, tensiunea a continuat la acelaşi nivel, iar jucătorii şi oficialii de la Panathinaikos au fost luaţi la ţintă cu obiecte dintre cele mai periculoase.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baschet violente
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close