Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet BCM Tîrgovişte aproape de a învinge favorita FIBA Eurocup Women

BCM Tîrgovişte aproape de a învinge favorita FIBA Eurocup Women

BCM Tîrgovişte aproape de a învinge favorita  FIBA Eurocup Women
14 Noi 2008   •   16:58

Sala Sporturilor din Tîrgovişte a găzduit joi seară un meci de baschet feminin aprig disputat, între BCM din localitate şi puternica echipă a celor de la Dinamo Moscova, principala favorită la cîştigarea trofeului FIBA Eurocup Women.
Atmosfera din tribune a fost fantastică dar experienţa rusoaicelor din joc şi-a spus în cele din urmă cuvântul. Fetele noastre au înscris prin Monika Brosovszki-Boriga (13 reuşite), Irina Crasnoscioc (13), Chrissy Givens (10), Cynthia Valentin (8) şi Larisa Toma (6).
?E uşor frustrant să pierzi la o diferenţă mică, dar e şi onorabil să lupţi de la egal cu o forţă ca Dinamo Moscova", a declarat la final antrenorul BCM-ului, Cătălin Tănase, completat de primarul Gabriel Boriga.
În ciuda înfrîngerii suferite, BCM Tîrgovişte îşi păstrează locul 2 în grupă, cu 6 puncte, dar va avea de trecut peste două deplasări, la Gorzow (Polonia) şi Ruzomberok (Slovacia).
Într-o altă partidă din aceeaşi competiţie, în grupa H, campioana României la baschet feminin, ICIM Arad, a pierdut meciul disputat în deplasare, în compania echipei spaniole EBE Ibiza (68-95).
Cu acest rezultat, echipa antrenată de Dan Moraru ajunge la patru înfrângeri din tot atâtea jocuri şi ocupă poziţia a patra, ultima în grupă.
Arădencele mai au de disputat două meciuri în competiţie, cu lituaniencele de la Arvi Marijapole în 19 noiembrie (ora 19.00) la Arad şi în deplasare cu Kara Trutnov din Cehia, la 20 noiembrie, ora 20.00. Cu 4 puncte, formaţia arădeană mai are doar şanse teoretice de calificare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close