Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Campioana Euroligii, învinsă pe teren propriu de Panathinaikos Atena

Campioana Euroligii, învinsă pe teren propriu de Panathinaikos Atena

Campioana Euroligii, învinsă pe teren propriu de Panathinaikos Atena
Sursa foto: Foto: fcbarcelona.cat
25 Mar 2011   •   16:34

Regal FC Barcelona, câştigătoarea Euroligii în 2010, a pierdut cel de-al doilea meci din seria de cinci din cadrul sferturilor de finală ale competiţiei în faţa grecilor de la Panathinaikos, scor 71-75. În acest moment, scorul general este 1-1, iar următoarele două întâlniri vor avea loc la Atena.

 
În Palau Blaugrana, Barcelona a început excelent, reuşind să se desprindă până la 16 puncte la mijlocul sfertului doi. Din acel moment însă, oaspeţii au recuperat uşor-uşor şi au preluat conducerea pentru prima oară la începutul celui de-al patrulea sfert. Finalul a fost dramatic, cu Jaka Lakovic irosind o aruncare de trei puncte care ar fi putut aduce victoria catalanilor, după recuperarea defensivă care a urmat Mike Batiste punând capăt meciului cu un slam-dunk.
 
Romain Sato (18 puncte şi 4 recuperări) şi Dimitris Diamantidis (17 puncte şi 5 pase decisive) au fost cei mai buni oamei ai lui Panathinaikos, de la învinşi remarcându-se Juan Carlos Navarro, care a încheiat meciul cu 19 puncte şi 4 pase decisive.
 
După ce în primul meci al seriei a stablit un record negativ prin cea mai categorică înfrângere suferită în playoff-ul Euroligii, italienii de la Montepaschi Siena şi-au luat revanşa în a doua întâlnire şi s-au impus cu 82-65 în faţa lui Olympiakos Pireu, char pe terenul grecilor. De altfel, a fost seara vizitatorilor, toate echipele care au evoluat în deplasare joi seară reuşind să câştige.
 
Euroliga, Sferturi de finală
 
Caja Laboral - Maccabi Tel Aviv 81-83; Scor general 1-1
 
Regal Barcelona - Panathinaikos 71-75; 1-1
 
Real Madrid - Valencia 75-81; 1-1
 
Olympiakos - Siena 65-82; 1-1

×
Subiecte în articol: playoff
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close