Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Campioana României la baschet feminin s-a retras din Divizia A, din cauza problemelor financiare

Campioana României la baschet feminin s-a retras din Divizia A, din cauza problemelor financiare

Campioana României la baschet feminin s-a retras din Divizia A, din cauza problemelor financiare
17 Sep 2010   •   18:55

CSM Târgovişte, campioana României la baschet feminin, nu va mai participa în competiţiile organizate de FR Baschet în sezonul 2010-2011, respectiv în Divizia A şi în Cupa României, din cauza problemelor financiare.

Conform anunţului FR Baschet, citat de Mediafax, înştiinţarea semnată de vicepreşedintele clubului, Alexandra Sima, este următoarea: "Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă, şi în acelaşi timp ne cerem scuze că, din motive financiare, echipa Clubului Sportiv Municipal Târgovişte de baschet feminin - senioare nu va participa în Campionatul Naţional Divizia A şi Cupa României, în sezonul 2010 - 2011".

După câştigarea titlului naţional în sezonul trecut, toate jucătoarele de valoare au părăsit echipa campioană, care îşi trecuse în cont al nouălea trofeu intern. Primarul din Târgovişte şi, totodată preşedintele de onoare al echipei, Gabriel Boriga a anunţat încă din luna iulie că autorităţile locale îşi vor retrage sprijinul financiar.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close