Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cavaliers speră că au găsit în Scott omul care să-l ţină pe Lebron James la Cleveland

Cavaliers speră că au găsit în Scott omul care să-l ţină pe Lebron James la Cleveland

Cavaliers speră că au găsit în Scott omul care să-l ţină pe Lebron James la Cleveland
01 Iul 2010   •   18:39

Echipa americană de baschet Cleveland Cavaliers şi-a găsit antrenor, după ce îl concediase pe Mike Brown în luna mai. Noul tehnician al echipei este Byron Scott, în vârstă de 49 de ani, care a antrenat ultima oară pe New Orleans Hornets.

Scott este un fost jucător al echipei Los Angeles Lakers, cu care a câştigat trei titluri de campion în NBA. Patronii francizei Cavaliers speră că venirea lui Scott va conta într-un fel în decizia vedetei LeBron James de a rămâne la echipă sau de a pleca în această vară.


La fel ca alte vedete din NBA precum Dwyane Wade sau Chris Bosh, LeBron James a devenit joi, 1 iulie, liber de contract. Numărul 23 de la Cavaliers din ultimii ani, James poate să semneze din nou cu echipa din Cleveland, mai ales că s-a născut la 50 de kilometri de oraşul din statul Ohio. Pe acest lucru mizează conducătorii grupării, mai ales că i-au îndeplinit vedetei lor dorinţa de a fi adus un antrenor care a avut performanţe notabile şi ca jucător.


Echipele Chicago Bulls şi New York Knick speră şi ele să îl aducă pe "King" James şi să construiască în jurul lui o trupă invincibilă. Miami Heat speră, chiar, să formeze o echipă cu trei vedete, Wade, James şi Bosh, dar proiectul celor din Florida pare foarte greu de realizat.

Vechiul antrenor al echipei, Mike Brown, a fost concediat în mai după ce Cavaliers au fost eliminaţi din lupta pentru titlu, în semifinalele Conferinţei de Est din NBA. Brown petrecuse la Cleveland cinci sezoane consecutive.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Cleveland Cavaliers NBA
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close