Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet CE de baschet: Rusia şi Macedonia şi-au asigurat calificarea în sferturile de finală

CE de baschet: Rusia şi Macedonia şi-au asigurat calificarea în sferturile de finală

CE de baschet: Rusia şi Macedonia şi-au asigurat calificarea în sferturile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   12:13

Rusia îşi continuă parcursul fără greşeală de la Campionatul European de baschet din Lituania, învingând cu 79-60 echipa Finlandei şi asigurându-şi astfel calificarea în sferturile de finală.

 
Andrei Kirilenko (14 puncte, 4 recuperări) şi Victor Khryapa (7 puncte, 5 recuperări, 11 pase decisive) au fost cei mai buni oameni ai ruşilor), în timp ce Shawn Huff s-a remarcat de la învinşi, cu 14 puncte şi 2 recuperări.
 
Macedonia a câştigat dramatic meciul cu Georgia, scor 65-63 şi se alătură Rusiei în sferturile de finală. Cel mai bun om de pe teren a fost Bo McCalebb, care a încheiat partida cu 27 de puncte, 4 pase decisive şi 4 intercepţii, Nikoloz Tskitishvili având şi el o evoluţie excelentă, 20 de puncte, 10 recuperări, insuficient însă pentru a împiedica eşecul echipei sale.
 
În cel de-al treilea meci al grupei F, Grecia s-a impus cu 69-60 în faţa Sloveniei, după un joc foarte bun făcut de Nikolaos Zisis, care a reuşit 19 puncte şi 5 recuperări. Pentru sloveni, cel mai important jucător a fost Mirza Begic, autor a 8 puncte şi 12 recuperări.
 
În clasament, Rusia şi Macedonia sunt pe primele două locuri, fiecare cu câte 6 puncte, în timp ce Grecia se află pe poziţia a treia, cu 5 puncte. Slovenia, cu 4 puncte, ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în sferturi.

 

×
Subiecte în articol: Rusia macedonia Grecia Lituania
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close