Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago Bulls şi Utah Jazz vor aduce în octombrie spectacolul NBA la Londra

Chicago Bulls şi Utah Jazz vor aduce în octombrie spectacolul NBA la Londra

Chicago Bulls şi Utah Jazz vor aduce în octombrie spectacolul NBA la Londra
Sursa foto: chicago bulls
25 Mar 2009   •   21:10

Conducerea forului baschetbalistic american cunoscut sub numele de NBA a dat o veste bună europenilor. Două dintre cele mai cunoscute echipe din campionatul nord-american de baschet, Chicago Bulls şi Utah Jazz, vor veni în Europa, la Londra, pe 6 octombrie, pentru a susţine un meci demonstrativ în cadrul turneului devenit deja tradiţional NBA Europe Live.
Oficialii americani au decis în urmă cu trei ani că vor să îşi promoveze sportul ţinut drept cel mai drag peste Ocean, şi iată că NBA Europe Live a ajuns deja la a treia ediţie. De data aceasta, evenimentul va avea loc pe O2 Arena din Londra, cele două echipe care se confruntă fiind poate cele mai cunoscute de către publicul din Europa, anunţă nba.com.
Bulls şi Jazz nu mai reprezintă de mult timp elita NBA, dar ele au fost mulţi ani două din cele mai urmărite echipe din competiţie. Michael Jordan a rămas, încă, în mintea europenilor după ce a făcut istorie cu Chicago Bulls în anii '90. Echipa din "Oraşul Vânturilor" a câştigat, de-a lungul timpului, şase titluri de campioană a NBA. Utah Jazz, pe de altă parte, nu a reuşit, dar a devenit cunoscută în perioada în care l-a avut pe cel mai bun conducător de joc din istoria baschetului, John Stockton, în anii '80 şi '90.
"În ultimii trei ani, prin NBA Europe Live am putut să observ, personal, pasiunea şi entuziasmul fanilor baschetului din Europa", a explicat oficialul NBA David Stern motivul pentru care cele două echipe vor face drumul până la Londra în octombrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls Utah Jazz NBA
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close