Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chris Bosh va juca la Miami Heat alături de Dwyane Wade

Chris Bosh va juca la Miami Heat alături de Dwyane Wade

Chris Bosh va juca la Miami Heat alături de Dwyane Wade
08 Iul 2010   •   15:57

Dwyane Wade şi Chris Bosh vor face echipă la Miami Heat după ce ambii agenţi liberi au pus capăt unor luni de speculaţii şi au confirmat ce vor face în sezonul următor.

Wade a refuzat şansa de a se întoarce în oraşul natal, Chicaho, dându-şi acordul pentru a re-semna cu Heat pentru al optulea sezon, în timp ce Bosh i se va alătura la Miami după şapte sezoane petrecute la Toronto Raptors.

"Voi juca alături de Wade la Miami. Ne-am dorit să jucăm împreună şi avem o şansă bună să facem asta, astfel că am profitat de ea", a spus Bosh.

Cei doi, care au fost curtaţi de mai multe echipe după ce au devenit liberi de contract la finalul sezonului trecut, au jucat împreună pentru naţionala Statelor Unite care a câştigat medalia de aur la Olimpiada de la Beijing din 2008.

"Rămân la Miami. Am jucat cu Shaquille O'Neal şi a fost fantastic, acum am ocazia să joc împreună cu Chris chiar când este în formă maximă şi mă consider unul dintre cei mai norocoşi jucători din NBA", a spus Wade.

Singurul răspuns pe care fanii NBA îl mai aşteaptă acum este cel la întrebarea "Unde merge LeBron James?". Starul lui Cleveland Cavaliers îşi va anunţa decizia joi seara în cadrul unei emisiuni televizate de ESPN. "Desigur că ne-am dori să vină şi LeBron la Miami. Cine nu l-ar vrea?", a spus Wade.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close