Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chris Paul face spectacol pentru Hornets în victoria cu 76ers, 101-86

Chris Paul face spectacol pentru Hornets în victoria cu 76ers, 101-86

Chris Paul face spectacol pentru Hornets în victoria cu 76ers, 101-86
Sursa foto: Chris Paul
27 Ian 2009   •   14:19

New Orleans Hornets, echipă de top în Conferinţa de Vest a NBA, dar aflată într-o oarecare criză de formă (4 înfrângeri în ultimele 10 meciuri), a reuşit să câştige detaşat meciul disputat luni în compania celor de la Philadelphia 76ers, scor 101-86. Cel care a determinat succesul celor de pe New Orleans Arena a fost cine altul decât conducătorul de joc Chris Paul, care pare capabil să depăşească statutul de vedetă şi să intre în Hall of Fame.
Paul a făcut un nou meci senzaţional, reuşind un nou triple double (mai mult de 9 reuşite în trei categorii de punctare), al cincilea al sezonului. Meciul nu a început foarte fericit pentru gazdele din New Orleans, care au pierdut primele două sferturi. Conducătorul de joc a făcut, însă, legea pe teren, reuşind să îşi poarte pe braţe echipa cu cele 27 de puncte marcate, unele din poziţii imposibile. Nu a uitat, însă, care-i este postul pe teren, de point-guard, el oferind şi 15 pase decisive colegilor, care au reuşit să întoarcă rezultatul în a doua jumătate a meciului, câştigând detaşat.
Echipa antrenată de Byron Scott se păstrează sus în clasament, pe poziţia a patra, în ciuda formei îndoielnice din ultima perioadă, urmând să întâlnească, miercuri, Denver Nuggets pe arena din New Orleans.
Celelalte rezultate de luni din NBA sunt:
Washington Wizards - Phoenix Suns: 87-103
Miami Heat - Atlanta Hawks: 95 -79
New York Knicks - Houston Rockets: 104-98
Ocklahoma City Thunder - New Jersey Nets: 94-85
Milwaukee Bucks - Minesota Timberwolves: 83 - 90
Los Angeles Clippers - Portland Trailblazers: 88-113.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close