Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 97-92, după prelungiri (VIDEO)

20 Mar 2009   •   18:21
Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 97-92, după prelungiri (VIDEO)

Triple-double (26 de puncte, 11 recuperări şi 10 pase decisive), ultimele şase puncte ale echipei în timpul regulamentar şi alte şase puncte pe parcursul prelungirilor. Asta a reuşit principalul candidat pentru titlul de MVP, LeBron James, pentru Cleveland Cavaliers, în victoria obţinută în meciul cu Portland Trail Blazers, 97-92, după prelungiri.

"Cavalerii" continuă să domine Conferinţa de Est şi au egalat cu ocazia meciului cu Portland şi un record NBA, de doar două mingi pierdute într-un meci, performanţă reuşită şi de Milwaukee Bucks în 2006. "Asta a făcut diferenţa în timpul meciului. Incredibil ce au reuşit băieţii", a declarat Mike Brown, antrenorul lui Cleveland, formaţie care are 31 de victorii şi o singură înfrângere pe teren propriu.

În celelalte două partide disputate joi seara, Los Angeles Lakers a învins pe teren propriu Golden State Warriors cu 114-106 şi continuă să domine Conferinţa de Vest, în timp ce Dallas Mavericks a pierdut în deplasare la Atlanta Hawks, scor 87-95, ajutând Phoenix Suns să mai spere la un loc în playoff.Antena3.ro

x close