Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet CSU Ploieşti învinge "U" Cluj cu 83-77. Asesoft, la o singură victorie de titlu

CSU Ploieşti învinge "U" Cluj cu 83-77. Asesoft, la o singură victorie de titlu

CSU Ploieşti învinge "U" Cluj cu 83-77. Asesoft, la o singură victorie de titlu
Sursa foto: darius hargrove
19 Mai 2010   •   21:03

CSU Ploieşti are şanse mari să câştige cel de-al şaptelea titlu consecutiv de campionă naţională la baschet masculin. Elevii lui Vladimir Arnautovic s-au impus cu 83-77 în partida de la Ploieşti şi conduc în finala Diviziei A cu scorul general de 3-0. Un singur succes le mai trebuie campionilor pentru a-şi asigura un nou titlu.
După ce a pierdut finala Cupei României în faţa celor de la Elba Timişoara, "U" Mobitelco Cluj este la doar un pas de a pierde şi în finala pentru titlul de campioană. Învinşi în primele două meciuri ale ultimului act, clujenii au fost depăşiţi cu destulă uşurinţă în meciul din Sala Olimpia din Ploieşti. Scorul a devenit repede 14-4 pentru gazde, iar diferenţa s-a menţinut tot sfertul întâi. Oaspeţii au recuperat din diferenţă în sfertul al doilea, ajungând la doar puncte în urmă, dar CSU şi-a reveni şi nu a mai putut fi prinsă până la final, câştigând la o diferenţă de şase puncte, potrivit Mediafax.
În mod neobişnuit, la finalul partidei toţi jucătorii care au luat parte la joc au fost testaţi antidoping, după o cerere făcută de "U" Cluj către Agenţia Naţională Antidoping.
Principalii marcatori de miercuri au fost:
CSU Ploieşti - Hargrove 28 puncte, Cepulis 14, Griggith 12, Ilici 11, Blidaru 9, Căruţaşu 7, Szijarto 2.
"U" Mobitelco Cluj - Krstanovici 22 puncte, Dykes 19, Medvedj 11, Cuici 9, Silvăşan 8, Thomson 8.
Meciul patru se va disputa joi, începând cu ora 17:30, tot la Ploieşti. O victorie a prohovenilor le aduce al şaptelea titlu de campioni din istorie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baschet
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close