Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dallas Mavericks a câştigat meciul patru al finalei NBA şi a egalat scorul general

Dallas Mavericks a câştigat meciul patru al finalei NBA şi a egalat scorul general

Dallas Mavericks a câştigat meciul patru al finalei NBA şi a egalat scorul general
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
08 Iun 2011   •   11:16

Dallas Mavericks a câştigat cu 86-83 în faţa lui Miami Heat, în meciul al patrulea al finalei NBA, şi a restabilit egalitatea la general. Urmează încă o întâlnire pe terenul texanilor, apoi seria se va muta înapoi în Miami.

 
Deşi a evoluat cu febră şi a avut trei sferturi oribile, Dirk Nowitzki a revenit senzaţional în ultimul sfert, când a înscris 10 din cele 21 de puncte reuşite în total, şi şi-a condus echipa spre victorie. Jucătorul german a fost susţinut excelent de Shawn Marion (16 puncte, 4 recuperări) şi Jason Terry (17 puncte, 3 pase decisive), în timp ce surpriza plăcută a reprezentat-o rezerva DeShawn Stevenson (11 puncte, 3 recuperări).
 
Aici este vorba despre finala NBA. Trebuie să laşi orice problemă deoparte şi să dai tot ce ai mai bun pentru echipa ta. Este exact ceea ce am făcut eu”, a declarat Nowitzki referitor la faptul că a jucat fără a fi în cea mai bună stare fizică. Vedeta celor din Dallas a dat asigurări că joi, când este programat următorul meci, situaţia sa va fi mult mai bună: „Nu este ceva de lungă durată, la partida următoare voi fi în regulă. Sper să pot dormi bine la noapte, voi lua nişte medicamente, iar joi voi fi pregătit”.
 
De cealaltă parte, jocul foarte bun făcut de Dwayne Wade (32 de puncte, 6 recuperări) şi de Chris Bosh (24 de puncte, 6 recuperări) nu a fost suficient pentru ca Miami Heat să obţină a treia victorie în finală, mai ales că LeBron James a făcut cel mai slab meci de la debutul seriei, reuşind doar 8 puncte.
 
Trebuie să revedem meciul. Evident că ne dorim să-l vedem mult mai implicat în joc, este o piesă importantă pentru noi. Vom lucra pentru a face să-i fie mai uşor în următoarea partidă”, a spus Erik Spoelstra, antrenorul lui Heat, despre evoluţia lui James.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close