Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Doi jucători din NBA s-au ameninţat cu arme de foc în vestiarul Washington Wizards!

Doi jucători din NBA s-au ameninţat cu arme de foc în vestiarul Washington Wizards!

Doi jucători din NBA s-au ameninţat cu arme de foc în vestiarul Washington Wizards!
Sursa foto: gilbert arenas
05 Ian 2010   •   13:47

Letal pe terenul de baschet, Gilbert Arenas, vedeta echipei de baschet Washington Wizards, arată că este periculos şi în vestiar. De curând şi-a ţintuit un coleg de echipă cu un pistol, acesta la rândul său scoţând arma! Arenas este acum subiectul unei investigaţii a poliţiei şi spune că ţinea mai multe arme în vestiarul echipei, fără muniţie şi încărcător, pentru a nu le lăsa la îndemâna copiilor săi mici.
O întâmplare care a avut loc pe 21 decembrie a stârnit discuţii interminabile la Washington. Arenas şi colegul său, Javaris Crittenton, s-au ameninţat cu arme de foc în vestiar, lucru dezvăluit, în cele din urmă, de presa de la New York. Clubul nu a recunoscut decât că Arenas îşi ţinea armele în vestiar, lucru oricum interzis prin regulamentele NBA.
"Pe 21 decembrie, am scos o armă în ideea puţin inspirată de a face o glumă unui coechipier", aşa a sunat varianta susţinută de jucătorul Arenas, potrivit Mediafax.
În cele din urmă, Arenas a predat armele poliţiei, dar cotidianul New York Post a avut grijă ca scandalul să nu se stingă,notând că scena ameninţărilor din vestiar nu a fost deloc una făcută în glumă, ci este una provocată de o datorie acumulată între cei doi în urma jocurilor de noroc. De rezultatul anchetei depinde, în acest moment, soarta jucătorilor, care au o foarte mare şansă de a fi conceciaţi. Arenas ar putea pierde astfel patru ani dintr-un contract care îi aducea 111 milioane de dolari în şase ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close