Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Faza după care adversarul trebuia să se lase de baschet. Vezi coşul anului în NBA

Faza după care adversarul trebuia să se lase de baschet. Vezi coşul anului în NBA

Faza după care adversarul trebuia să se lase de baschet. Vezi coşul anului în NBA
31 Ian 2012   •   12:20

Blake Griffin a oferit luni seara coşul sezonului în NBA, înscriind peste Kendrik Perkins în victoria cu 112-100 obţinută de Los Angeles Clippers în faţa liderului la zi din NBA, Oklahoma City Thunder.

Griffin, campionul en-titre al concursului de Slam Dunk, a primit o pasă de la Chris Paul la începutul sfertului trei şi s-a ridicat peste un Perkins lipsit de apărare, după care a aruncat mingea în coş cu mâna dreaptă. A fost genul de fază după care fanii NBA de pretutindeni l-au necăjit pe Kendrik Perkins spunând că ar fi trebuit să se retragă după "ce a fost făcut afiş" (posterized) de Griffin.

"A fost incredibil. Vom revedea faza asta ani întregi de acum. Abia aştept să o revăd pe TV", a declarat Chauncey Billups de la Clippers.

Chiar şi LeBron James, care cu doar o zi înainte îşi depusese candidatura pentru faza anului cu un coş în care a sărit peste un adversar, a postat pe Twitter imediat după ce a văzut reuşita lui Griffin: "Coşul anului!! Wow!! Cred că sunt numărul doi acum."

 


Alte rezultate înregistrate pe 30 ianuarie:
Philadelphia 76ers - Orlando Magic 74-69
Washington Wizards - Chicago Bulls 88-98
Miami Heat - New Orleans Hornets 109-95
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 103-82
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 73-83
Houston Rockets - Minnesotta Timberwolves 108-120
Utah Jazz - Portland TrailBlazers 93-89
Phoenix Suns - Dallas Mavericks 99-122

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close