Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet FC Barcelona, aproape de eliminarea din Euroligă

FC Barcelona, aproape de eliminarea din Euroligă

FC Barcelona, aproape de eliminarea din Euroligă
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
30 Mar 2011   •   16:35

Câştigătoarea Euroligii din 2010, Regal FC Barcelona, este aproape de a rata calificarea în Final Four-ul care va avea loc chiar în capitala Cataluniei, după ce a pierdut meciul al treilea din sferturile de finală, scor 74-76, în faţa lui Panathinaikos Atena. Grecii conduc cu 2-1 la general şi mai au nevoie de o victorie pentru a pătrunde între primele patru echipe de pe continent, iar următoarea partidă o vor disputa pe propriul teren.

Şi de această dată, cel mai important om al „verzilor” a fost Dimitris Diamantidis, care a încheiat meciul cu 18 puncte şi 7 pase decisive, el fiind excelent secondat de centrul Mike Batiste, autor a 12 puncte şi 6 recuperări. De la catalani s-au remarcat Ricky Rubio, cu 16 puncte, şi Jaka Lakovic, 13 puncte.

Marea rivală a lui Panathinaikos nu stă la fel de bine. Olympiakos Pireu a fost învinsă de campioana Italiei, Montepaschi Siena, cu 81-72 şi este condusă la general cu 2-1, următorul meci urmând a se disputa în Cizmă. Real Madrid a luat o opţiune serioasă pentru accederea în Final Four, după ce s-a impus în deplasare la Valencia, în timp ce israelienii de la Maccabi au câştigat pe teren propriu în faţa celor de la Caja Laboral.

Euroliga, Sferturi de finală


Maccabi Tel Aviv - Caja Laboral 81-60; Scor general 2-1

Panathinaikos - FC Barcelona 76-74; 2-1

Valencia - Real Madrid 66-75; 1-2

Siena - Olympiakos 81-72; 2-1

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close