Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Finala NBA, mai comentată pe Twitter ca meciurile de la Cupa Mondială de fotbal

Finala NBA, mai comentată pe Twitter ca meciurile de la Cupa Mondială de fotbal

Finala NBA, mai comentată pe Twitter ca meciurile de la Cupa Mondială de fotbal
19 Iun 2010   •   19:05

Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud se bucură de un mare interes pe Twitter, însă nu atât de mare pe cât ar crede unii. Conform Mediafax, un record pe această reţea a fost stabilit joi noapte de finala campionatului nord-american de baschet dintre Los Angeles Lakers şi Boston Celtics.

Un purtător de cuvânt al reţelei, Sean Garrett, a declarat că pe Twitter s-au înregistrat 3085 de mesaje pe secundă după victoria echipei Los Angeles Lakers în meciul şapte al finalei, care i-a adus şi titlul.

Precedentul record data de la victoria Japoniei în meciul de la Cupa Mondială cu Camerun, scor 1-0, disputat luni, când s-au înregistrat 2940 de mesaje pe secundă timp de jumătate de minut. Totodată, la primul gol al Braziliei în meciul cu Coreea de Nord, scor 2-1, au fost înregistrate 2928 de mesaje pe secundă.

Sean Garret a precizat că media de trafic pe Twitter este de aproximativ 750 de mesaje pe secundă într-o zi obişnuită, de-a lungul întregii zile înregistrându-se 65 de milioane de mesaje.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 NBA
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close