Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Galerie foto: Sute de mii de oameni au participat la parada campioanei NBA, Dallas Mavericks

Galerie foto: Sute de mii de oameni au participat la parada campioanei NBA, Dallas Mavericks

Galerie foto: Sute de mii de oameni au participat la parada campioanei NBA, Dallas Mavericks
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
17 Iun 2011   •   11:23

Dallas Mavericks a sărbătorit alături de fani câştigarea primului titlu NBA din istorie. Peste 250.000 de oameni au ieşit pe străzile oraşului texan pentru a-i vedea pe Dirk Nowitzki, Jason Kidd şi Jason Terry defilând cu trofeul decernat celei mai bune echipe din liga nord-americană de baschet.

Jucătorii lui Mavericks şi proprietarul echipei, Mark Cuban, au parcurs un traseu din centrul oraşului până la American Airlines Center, locul în care îşi dispută meciurile de pe teren propriu nou campioană NBA.

Este incredibil. Suntem cea mai bună echipă din lume şi mă simt minunat. Timp de 13 ani am aşteptat acest moment. Este absolut incredibil şi cu toţii ne bucurăm pentru ceea ce se întâmplă”, a declarat Nowitzki, cel care a fost desemnat MVP-ul finalei.

Proprietarul lui Mavs, Mark Cuban, a anunţat că toate costurile paradei, care se ridică la o sumă de peste un milioan de dolari, vor fi suportate de el.

×
Subiecte în articol: Dallas Mavericks parada Dirk Nowitzki
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close