Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Gaz Metan Mediaş a câştigat Cupa României la baschet masculin

Gaz Metan Mediaş a câştigat Cupa României la baschet masculin

Gaz Metan Mediaş a câştigat Cupa României la baschet masculin
08 Apr 2011   •   20:49

Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a câştigat Cupa României, vineri, la Târgu Mureş, după ce a învins în finală cu scorul de 71-61 pe Steaua Turabo. Este primul trofeu cucerit de medieşeni de la înfiinţarea clubului.

 
Gaz Metan a avut un început mai bun de meci, dar bucureştenii au revenit în meci şi conduceau la pauză cu 37-33. Steaua a căzut însă inexplicabil în sfertul al treilea, permiţându-le ardelenilor să preia din nou conducerea, pe care nu au mai cedat-o până la final. Sarcina medieşenilor a fost facilitată şi de eliminările a trei jucători importanţi pentru roş-albaştrii în ultimele zece minute, Stănescu, Mandache şi Smith.
 
Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Mitchell, cu 22 de puncte, şi Howell, 13 puncte, în timp ce de la Steaua s-au remarcat Căruţaşu, care a reuşit 16 puncte, şi Nikolov, care a încheiat partida cu 14 puncte.
 
Este un prim trofeu pentru Mediaş, dar şi pentru mine, în cariera din România. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Nu a fost deloc uşor în finală, dar am reuşit să învingem datorită muncii depuse”, a declarat la final Ionuţ Drăguşin, unul dintre cei mai buni jucători ai medieşenilor în meciul cu Steaua.

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close