Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Golden State Warriors face istorie în NBA

Golden State Warriors face istorie în NBA

Golden State Warriors face istorie în NBA
17 Mar 2016   •   09:07

Campioana en titre a NBA, Golden State Warriors, a înregistrat cea de-a 50-a victorie consecutivă pe teren propriu, miercuri seara, în partida cu New York Knicks (121-85), stabilind cu această ocazie un nou record în Liga profesionistă nord-americană de baschet, scrie Agerpres.

Performanța reușită de Warriors, care nu a mai pierdut niciun meci pe parchetul de pe Oracle Arena din ianuarie 2015, este cea mai bună serie reușită de o echipă din cele patru campionate profesioniste majore de pe continentul nord-american (baschet, hochei, baseball și fotbal american).

Gruparea din Oakland a ajuns, astfel, la un total incredibil de 61 victorii în 67 de partide disputate de la debutul actualei ediții a NBA, confirmându-și statutul de mare favorită la câștigarea titlului de campioană și în acest sezon.

Starul lui Golden State, Stephen Curry, a reușit 34 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive în partida cu Knicks, fiind pentru a noua oară în ultimele 11 jocuri disputate când înscrie peste 30 de puncte într-un meci.

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close